Aanbouw

In een week een kleine aanbouw realiseren?
Uw woning uitbreiden met een serre of ‘gewoon’ uw woning vergroten? Aannemersbedrijf Walvaart is u graag van dienst. Wij hebben al veel vaker met dit bijltje gehakt, waardoor we het klappen van de zweep kennen. Het resultaat? Een hoogwaardige, goed geïsoleerde aanbouw die uw leefruimte aanzienlijk vergroot. De doorlooptijd van het bouwproces staat duidelijk op onze offerte, zodat u direct weet wanneer wij beginnen (én eindigen) met uw aanbouw.

Wijde regio
In en rond Ede, maar ook verder weg, zoals in Barneveld, Apeldoorn of Amersfoort realiseerde Walvaart allerlei aanbouwtjes. De een groter, de ander wat kleiner. Zakendoen met ons betekent werken met een totaalleverancier. Wij verzorgen uw complete aanbouwtraject, vanaf het uitgraven van de fundering tot en met de stucadoor. Wilt u uw nieuwe aanbouw onderkelderen? Ook dat kan. Uw wensen én uw budget zijn leidend.

Beste materialen
Het enige waar wij nooit op bezuinigen, is materiaal. Walvaart werkt altijd met de beste materialen voor isolatie, afwerking, dakbedekking, elektrische- en verwarmingsinstallaties. Waarom? Dát is voor ons kwalitatief innoverend. Omdat u een leven lang plezier wilt hebben van uw investering!