Badkamerrenovatie

Plannen voor een nieuwe badkamer of deze renoveren?
Heeft u plannen voor een nieuwe badkamer? Verder zoeken is niet nodig. Aannemersbedrijf Walvaart neemt u graag alle badkamerverbouwzorgen uit handen. Er komt namelijk flink wat kijken bij een badkamerrenovatie. Denk aan sloopwerk, leidingwerk, ventilatie, tegelwerk, timmerwerk en sanitairmontage. U wilt er absoluut zeker van zijn dat u niet op een later moment lekkage krijgt. Of erger…

Ervaring
Aannemersbedrijf Walvaart heeft veel ervaring in het renoveren of nieuw aanleggen van uw badkamers en toiletten. Met plezier nemen we die zorg bij u uit handen.

Alles bij één partij
Wij zorgen voor het complete traject van uw nieuwe badkamer. Dat betekent dat u één aanspreekpunt hebt en u zich zo geen zorgen hoeft te maken. Wij zorgen voor een strakke planning, zodat u in zo kort mogelijke tijd beschikt over uw nieuwe badkamer. Uiteraard houden we rekening met de droogtijden van de gebruikte materialen. Natuurlijk kunnen we ook een tijdelijke douche-oplossing realiseren, als u dat wilt. Walvaart: ontzorgen is ons motto. Kwalitatief ontzorgen. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave!