Nieuwbouw

Een nieuw huis bouwen?
Een nieuw huis bouwen doet u niet van de ene op de andere dag. Er komt flink wat bij kijken bij de nieuwbouw van een huis. Denk aan de vergunning, de tekeningen, een duurzame warmtepomp of een veranda. Aannemersbedrijf Walvaart is diverse keren nauw betrokken geweest bij zo’n traject. Altijd vanuit onze visie om kwalitatief innoverend te zijn. De beste kwaliteit materialen en de mooiste oplossingen, zodat u maximaal woon- en leefcomfort krijgt!

Vast team specialisten
Natuurlijk kunnen we bij aannemersbedrijf Walvaart niet alles zelf. Echter, wij werken met een vast team van specialisten om uw droomwoning te realiseren. Een E-installateur, een stucadoor, een schilder, een W-installateur, Walvaart regelt op het juiste moment de juiste mensen.

Strakke planning
Wat heel belangrijk is in zo’n nieuwbouwtraject, is de planning. Een strakke organisatie voorkomt onduidelijkheden en zorgt er tegelijk voor dat u (en wij ook!) weten wat wanneer gaat gebeuren. Dáár besteden we bij Walvaart dus altijd extra aandacht aan. Want: een goede voorbereiding is het halve werk.

Contact?
Neemt gerust contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken. We bekijken samen de bouwtekeningen, spreken uw wensen door en komen daarna met een heldere prijsberekening. Uw nieuwbouwwoning ligt binnen handbereik!