Verbouw

Tijd voor een andere indeling in uw woning?
Een grootscheepse verbouwing in uw huis laten uitvoeren? Een aantal binnenwanden verplaatsen, zodat er een totaal andere indeling ontstaat? Zo’n grote ingreep in uw woning vraagt om een grondige voorbereiding. En natuurlijk om kwalitatief hoogwaardige uitvoering. U wilt van uw woning kunnen genieten! Aannemersbedrijf Walvaart begrijpt dat als geen ander. Ons sleutelbegrip is kwalitatief innoverend bouwen. Dat betekent altijd de beste materialen en de slimste oplossingen.

Zorgeloos bouwen
Aannemersbedrijf Walvaart werkte vanuit Ede aan vele verbouwingen. Ons doel is eenvoudig: voor u een zorgeloos verbouwtraject, voor ons een kwalitatief innoverend product opleveren. Waar nodig schakelen we specialisten in, zodat we samen zorgen voor het allerbeste product. Voor u is dat gemakkelijk, want u schakelt gewoon met Walvaart.

Tekening
Bij een verbouwing komt vaak meer kijken dan u op het eerste gezicht denkt. Wat begint met een idee…vraagt om een tekening. Na de tekening volgt de vergunningsaanvraag (als dat nodig is!). Voor dit gedeelte van het verbouwtraject werken wij samen met een architect. Daarna begint het bouwproces. Van het uitgraven van de fundering tot en met het aftimmeren en stucen van de wanden: Walvaart regelt alles. U heeft er geen omkijken naar!

Contact
Zoekt u een partner voor uw verbouwing in Ede, Utrecht, Apeldoorn, Arnhem of ergens anders in Nederland? Neem contact op, wij komen graag langs om onder de koffie uw wensen door te spreken en een vrijblijvende prijsopgave te doen!